Perehdytämme sinut ilmaisessa tapaamisessa tilitoimistopalveluihin juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioiden. Pidämme myös huolen, että talousasiasi pysyvät kunnossa ja raportoimme heti, jos huomaamme jotain poikkeavaa.

Voit olla meihin veloituksetta yhteydessä aina
kun sinulle tulee jotain kysyttävää.

Parturi-kampaamo Pisara

Pienryhmäkoti Kastanja

Merkityskirjat Oy

"Suosittelen Rezultoa,koska heidän laajan osaamisensa vuoksi saan itse keskittyä omaan työhöni ja jättää yritykseni talousasiat heidän huolekseen. He huolehtivat yritykseni menestyksestä kuin omastaan."

 

"Asiantunteva, ohjaava, ammattitaitoinen ja kannustava tiimi on ollut hyvin saavutettavissa ja läsnä yrittäjyydemme alusta alkaen. Asiat hoituu joustavasti, eikä

tulevaisuuden suunnittelua ole

unohdettu."

 

"Luovan alan startup-yritykselle mikään ei ole arvokkaampaa, kuin luvuista ymmärtävä luottokumppani taloushallintoon. Yrityksen omat energiavarat saavat vapaasti kanavoitua luovaan työhön."

 

M&P Paino

MLL - Lahden yhdistys

Talopro

”Nykypäivänä erikoistuminen oman toiminnan kehittämiseen ja keskittyminen asiakkuuksiin tuo parhaan tuloksen. Meidän tapauksessa se tarkoittaa, että taloushallinnon hoitaminen on annettu sen parhaiten osaavalle yhteistyökumppanille, Rezultolle."

 

”Rezulton palvelut ovat olleet erittäin sujuvia kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Yhdistyksen hallitus on myös saanut asiantuntevia vastauksia ja neuvoja verotukseen, sijoituksiin ja muihin taloushallintoon liittyneisiin kysymyksiin. Tämä on helpottanut päätöksentekoa merkittävästi.”

 

"Toiminnantarkastuksissa yhdistyvät isännöitsijöille tärkeät tarkkuus, luotettavuus ja joustavuus. Yhteistyö on sujuvaa ja saumatonta, voimme suositella Rezultoa toiminnantarkastajaksi taloyhtiöihin"

 

MISSÄ VAIHEESSA KIRJANPIDON

ULKOISTAMINEN KANNATTAA?

 

Perustelut miksi pienellekin
yritykselle on

kannattavaa käyttää
tilitoimiston palveluita.

 

Lue lisää >>

 

Yhteys

Kaija-Leena Tervala

Taloushallinnon asiantuntija

 

Sähköposti:

kaija.tervala[a]rezulto.fi

 

Puhelin:

044 3320 218

Rezulton tietosuojaselosteen voi ladata täältä.