Avoimet hakemukset kelpaavat aina. Itsestäs kerro ja enteriä paina!

Juuri nyt meillä ei ole virallisesti haku päällä, mutta alalla loistava talentti saattaa saada meidät toisiin ajatuksiin. Olemme kiinnostuneita ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisistä tiimipelaajista.

Toisinaan lisäkäsien tarve voi tulla hyvin akuutisti eteen, joten siksikin avoimella hakemuksella osoitettu aktiivisuus voi olla loistoveto. Hakemuksen ansioluettelon kera voit postittaa toimarillemme Kaija-Leenalle: kaija.tervala@rezulto.fi.

Työntekijöillemme tarjoamme

toimisto

Viihtyisän toimiston

Valoisa ja avara toimistomme sijaitsee Lahden keskustassa, johon on helppo tulla vaikka pyörällä tai bussilla. Autoilijoille on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.

 

tyohyvivointi

Hyvää oloa

Panostamme yhdessä oloon ja työhyvinvointiin erilaisilla virkistyspäivillä ja tapahtumilla pitkin vuotta. Tarjoamme myös liikunta- ja kulttuuriedun Smartumilta.

terveyshuolto

Työterveyshuollon

Muutakin kuin pelkkää lakisääteistä!

Laaja ja tasokas työterveyshuolto pitää sinusta huolta, jos jotain tapahtuu. Saman tekee laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

tiimi

Avoimuuden ilmapiirin

Kollegiaalista tukea ja yhteistä ongelmanratkaisua on tarjolla aina, kun sitä tarvitset.

Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Toimarimmekin on iloinen höpöttelijä, joka näyttää avoimesti tunteensa (kovan luokan bisnesoivaltaja silti!), joten olemme tottuneet kaikkeen.

tyoaika

Joustavat työajat

Työ modernissa tilitoimistossa ei vaadi noudattamaan perinteistä ajattelua työajoista.

Erilaisissa elämäntilanteissa saattaa tulla jouston tarvetta, jotta arki rullaa.

etatyo

Etätyömahdollisuuden

Koska työmme ei ole sidottua arkistomappeihin, on sitä helppo tehdä myös etänä. Jos niin haluat. Osa rezultolaisista haluaa tulla joka päivä toimistolle, osa etäilee pari päivää viikosta.

Meille käy molemmat mallit.